Mountains

Voor wie

Ontwikkeling is een leerproces

We hebben allemaal onze eigen struggles wat voor innerlijke onrust zorgt. Je vraagt je af of het werk wat je doet nog bij je past. Je wilt jezelf ontwikkelen en graag goed zijn in je werk. Je wilt alles uit het leven halen wat erin zit, echter wordt het steeds moeilijker om de balans te vinden.

Persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling is een leerproces. Als professioneel coach en trainer help ik om zaken te verhelderen en inzichten te geven in gedrag. Het gaat om bewustwording en kiezen. Het is belangrijk dat je leert je gevoel en eigen intuïtie in te schakelen. Als je erachter bent gekomen wat je wilt, kijken we naar wat je tegenhoudt zodat je kunt gaan voor je idealen en dromen. Vanuit deze stap is het gemakkelijker om je te focussen en in het hier en nu te blijven. Je voelt je vrij om krachtige keuzes te maken. Zelf aan het stuur te gaan zitten en richting te bepalen.

Focussen betekent kleur bekennen. Voel je vrij om nieuwe krachtige keuzes te maken. Niet waar je vandaan komt geldt, maar waar je heen gaat.

Als jij in je kracht staat, zien anderen dit ook. Je straalt!

Coaching

Wil jij een frisse blik op jouw loopbaan? Alles weten over vitaal werken? Inzicht krijgen in je energiegevers en -nemers? Meer bevraagd worden op je talenten? Gewoon wat anders maar je weet niet wat? Dreigend ontslag? Of sparren over jouw cv en LinkedIn profiel?

Dan is een coachtraject wellicht een goede keuze. Het kiezen voor een coachtraject en het vinden van de beste versie van jezelf is investeren in de toekomst!

Training

Organisaties veranderen, mensen veranderen, de wereld verandert. Meebewegen met veranderingen vraagt om krachtige mensen. Wil jij of je team beter kunnen omgaan met een grote werkdruk? Groeien in mentale veerkracht? Of aan de slag gaan met effectief persoonlijk leiderschap?

Een training kan de organisatie hierbij helpen. Door samen te leren richten we ons op het ontwikkelen van onze kwaliteiten en talenten. Zodat iedereen met plezier naar het werk gaat.