Mountains

Training

WAAROM TRAINING

Vind jij en/of het team, het lastig te benoemen wat de talenten zijn? En worden daarom de kwaliteiten onvolledig benut? Is er weinig werkplezier? Een grote werkdruk? Disbalans tussen je werk en privé? Praat men over-elkaar in plaats van met-elkaar? Of heb je een vraag over bijvoorbeeld LinkedIn?

Om te kunnen meebewegen met veranderingen hebben we behoefte aan veerkrachtige mensen; onafhankelijke individuen die weten hoe ze hun eigen talent en waarden het beste tot bloei kunnen laten komen, autonoom en binnen een team kunnen groeien. Professionals die werken aan vakmanschap en persoonlijk leiderschap. Krachtige mensen vragen om leiders die ruimte durven geven, zodat zowel het individu als het team een waardevolle bijdrage kan leveren. Leiders die verbindingen leggen binnen en buiten het team, en richting geven.

Ik ondersteun individuen, leidinggevenden en teams om wendbaar op koers te blijven door meer saamhorigheid, resultaatgerichtheid en constructief samen te werken. In het kader van duurzaam ontwikkelen help ik zo organisaties met de transitie naar een structuur waar meer beweging, bevlogenheid, ruimte en kracht in zit. Met een praktische, creatieve en interactieve aanpak, stimuleer ik om anders te kijken naar ruimte voor waardengericht werken, talentontwikkeling, werkdrukbeleving en effectief persoonlijk leiderschap etc.

Als trainer leer ik medewerkers en leidinggevende vaardigheden die ze helpen hun werk beter te doen of beter in hun vel te gaan zitten. Doel is dat iedereen (weer) vitaal en met plezier naar het werk gaat.

AANBOD

Het aanbod is er opgericht om te verhelderen, te prikkelen, te leren & groeien in kader van het vergrote van werkplezier, mentale veerkracht én het voorkomen van ziekteverzuim. In-company trainingen en workshops zijn altijd maatwerk. Ik geef veel trainingen en workshops op het gebied van mentale veerkracht, stresspreventie, levensfase denken, talentontwikkeling, solliciteren of LinkedIn, etcetera.

Hieronder een greep uit het assortiment. Zit jouw training er niet bij of meer weten, aarzel niet om contact op te nemen. Een training kan op basis van individuele inschrijving of samen met het team. Je kunt een training zelf bij me volgen of kan door je werkgever worden aangevraagd.

Ken je talent!

Ken je talent!

Iedereen heeft talent. We zijn allemaal ergens opvallend goed in. Het grootste struikelblok is misschien wel dat we niet zien, dat waar we goed in zijn.

Hoe maak jij je werk leuk(er)?

Hoe maak jij je werk leuk(er)?

Welke functie je ook hebt, hoe lang of hoeveel uren je ook werkt. Het is goed om na te gaan hoe het zit met jouw werkplezier.

Mentale Veerkracht

Mentale Veerkracht

Mentale veerkracht is een fundamentele beschermer tegen stress en burn-outklachten. Vergrote van onze mentale veerkracht helpt ons te snappen hoe ons brein werkt en hoe we hier handig gebruik van kunnen maken.

Job Craften

Job Craften

Samen sleutelen aan je werkplezier. Lukt het om je drijfveren te vertalen naar de dagelijkse werkpraktijk? Ervaar je veel of juist weinig energie bij de dingen die je doet op je werk?

Jezelf profileren online en offline

Jezelf profileren online en offline

"Bescheidenheid siert de mens". Echter het is een kracht om jezelf te laten zien, zodat anderen weten waarvoor ze jou moeten hebben. Maar hoe doe je dat?

Van verwerken naar (net)werken

Van verwerken naar (net)werken

Tussen baanverlies en het aangaan van nieuw werk ligt vaak een periode van onverwerkte emoties. In deze training staan we stil bij wat er nodig is om sneller vitaal verder te kunnen.