Mountains

Training

WAAROM TRAINING

Vind jij en/of het team, het lastig te benoemen wat de talenten zijn? En worden daarom de kwaliteiten onvolledig benut? Is er weinig werkplezier? Een grote werkdruk? Disbalans tussen je werk en privé? Praat men over-elkaar in plaats van met-elkaar? Of heb je een vraag over bijvoorbeeld LinkedIn?

Als trainer leer ik in groepsverband, medewerkers en leidinggevenden vaardigheden die ze helpen hun werk beter te doen en/of beter in hun vel te gaan zitten. Doel is dat iedereen (weer) vitaal en met plezier naar het werk gaat.

Trajecten

Een training kan op basis van individuele inschrijving of samen met het team. Je kunt een training zelf bij me volgen of kan door de werkgever worden aangevraagd. Hieronder een greep uit het trainingsassortiment.

Toch liever persoonlijke coaching? Kijk dan bij coaching naar de trajecten zoals loopbaancoaching, outplacement, persoonlijk leiderschap of stress & burn-out begeleiding.

Zit jouw training/workshop er niet bij of wil je meer weten, aarzel niet om contact op te nemen.

afbeelding bij de blog

Mentale Veerkracht

Mentale veerkracht is een fundamentele beschermer tegen stress en burn-outklachten. Vergroten van onze mentale veerkracht helpt ons te snappen hoe ons brein werkt en hoe we hier handig gebruik van kunnen maken.

afbeelding bij de blog

Hoe maak jij je werk leuk(er)?

Welke functie je ook hebt, hoe lang of hoeveel uren je ook werkt. Het is goed om na te gaan hoe het zit met jouw werkplezier.

afbeelding bij de blog

Ken je talent!

Iedereen heeft talent. We zijn allemaal ergens opvallend goed in. Het grootste struikelblok is dat we vaak niet zien waar we goed in zijn.

afbeelding bij de blog

Jezelf profileren online en offline

"Bescheidenheid siert de mens". Echter is het een kracht om jezelf te laten zien, zodat anderen weten waarvoor ze jou moeten hebben. Maar hoe doe je dat?