Mountains

Contact

Maak de stap

Neem de volgende stap in je ontwikkeling en maak een afspraak. Het eerste oriënterend gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Een gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden: live, telefonisch of via videobellen.

Stuur een bericht

Veelgestelde vragen

Voor een optimaal resultaat van coaching maak ik altijd een voorstel met daarin de begeleiding die het beste past. De kosten van een traject variëren van € 100,- tot enkele duizenden euro’s (bij langdurige burn-out-, re-integratie- of outplacementtrajecten). Alle tarieven voor particulieren zijn inclusief btw., voor werkgevers excl. btw. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis.
Ja, dat kan. Een klik tussen coach en coachee is essentieel voor een goed resultaat. De intake is telefonisch, live of via videobellen en duurt circa 30 minuten
Waar? Je bent van harte welkom in mijn praktijk op de Morel 24 te Elst. De ingang van de praktijk is aan de rechter zijkant bij de parkeerplaats. Je kunt gratis parkeren voor de deur. On-line coaching via videobellen is ook een optie. Ik heb hiermee goede ervaringen. Voor wandelcoaching zijn meerdere locaties mogelijk zoals de bossen van kasteel Doorwerth of Berg en Dal. Hoe vaak? Ook dit is maatwerk. Bij een loopbaantraject is er tussen de coachgesprekken door altijd ruimte voor telefonisch of mailcontact. Want als je bijvoorbeeld een leuke vacature ziet, moeten we direct schakelen. De live-coachgeprekken zijn 1x per 2 weken (1,5 uur). De online gesprekken zijn wekelijks (1 uur). Mocht dit niet uitkomen door vakanties of andere verplichtingen kunnen we hier altijd inschuiven.
Als een 'auto' stuk is adviseer ik therapie. Indien alles goed werkt echter je weet niet hoe je de auto moet besturen of er onderhoud nodig, is coaching de manier om verder te komen. Een ander verschil; therapie richt zich op het ontrafelen van gedrag in het verleden. Coaching richt zich op bewustwording van gedrag en kijkt naar wat dit betekend voor de toekomstig werk.
Als coach help ik mensen inzicht te vinden in hun gedrag, overtuigingen, belemmeringen, drijfveren en talenten. Deze inzichten vertalen we naar concrete acties. We kunnen vaak veel meer dan we denken en wanneer we hier bewust van worden, opent dit veel nieuwe deuren. Door anders te kijken, ontstaat er ruimte voor nieuw perspectief naar jezelf, je leven en je loopbaan. Ieder persoon en situatie is uniek en daarom zet ik per persoon andere methodieken en analyses in om mee te werken, zoals; Koersonderzoek, methode Hoogendijk - Biografisch werken - Talentenpaspoort - WerkEnergieAnalyse - ACT (accepted commitment theory) - CSR (stress en burn-out coaching)) - Geweldloze communicatie - Transactionele analyse - 360 graden feedback - Logische niveaus - Positieve psychologie - Voice Dialogue - Ixly - Jobport - Zakelijk tekenen
Wil jij eens kijken naar je eigen loopbaan en vitaliteit? Er komt weer een gratis ontwikkeladvies! Met deze nieuwe subsidie kun een gratis coachtraject t.w.v. € 700,- volgen bij een onafhankelijke en gecertificeerde loopbaanadviseur.  Lees hier wat de NL leert door -regeling precies inhoudt. Alvast een tip: zorg dat je er op tijd bij bent. Voor wie? Voor iedere werkende, werkzoekende medewerker of ZZP-er. Wat is de NL leert door regeling? Het idee achter de NL leert door regeling is om mensen inzicht te geven in hun kansen op de arbeidsmarkt. De overheid heeft extra subsidie vrijgemaakt, wat betekent dat zo’n 50.000 mensen gebruik kunnen maken van een gratis loopbaanadviestraject. De regeling start rond 1 december 2020.   Voor wie is deze NL leert door subsidie? De NL leert door subsidie is niet alleen beschikbaar voor wie door de coronacrisis zonder werk zit, maar voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd die daar behoefte aan heeft. Dus of je nou een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of op zoek bent naar werk. Hoe ziet zo’n NL leert door traject eruit? Er zijn een aantal voorwaarden gesteld aan een NL leert door ontwikkeltraject: • Je doet eerst met de loopbaanadviseur een intake en arbeidsmarktscan om te kijken waar je nu staat.   • Het adviestraject moet uit meerdere adviesgesprekken bestaan van in totaal minimaal 4 uur.   • Het traject moet worden begeleid door een onafhankelijke en professionele loopbaanadviseur. • Het ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je competenties en loopbaanmogelijkheden. Aan ieder ontwikkeladvies is een subsidiebedrag van € 700,- gekoppeld. Om de drempel voor aanvragers zo laag mogelijk te maken, loopt de aanvraag van de subsidie en de administratieve afhandeling ervan via de loopbaanadviseur. Wat is de deadline voor aanmelding? Om aanspraak te kunnen maken op de subsidie moet het traject voor 31 december 2020 aangemeld en gestart zijn. Het traject en de uiteindelijke indiening moet uiterlijk 28 februari 2021 zijn afgerond. In totaal is er budget voor 50.000 trajecten. Dat lijkt misschien veel, maar het is de verwachting dat de subsidiepot wederom snel leeg is.
Een live gesprek duurt 1,5 uur Een on-line gesprek gemiddeld 1 uur. Wandelcoaching: 1,5 uur - 2 uur
Ik heb veel en goede ervaringen met diverse re-integratietrajecten, 1e Spoor en 2e Spoor. Wanneer een medewerker gedurende een 2e Spoor traject wordt beter gemeld en men besluit om uit elkaar te gaan, wordt een 2e Spoor-traject omgezet naar een outplacement.
Ik geef regelmatig een LinkedIn workshop. Na deze workshop weet je hoe LinkedIn werkt, je vergroot je zichtbaarheid en vindbaarheid. Je weet hoe je kunt netwerken en je hebt een duidelijk en uitnodigend LinkedIn profiel. Interesse? Neem contact op.
Trajecten op het gebied van stressbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding en loopbaanontwikkeling worden vaak gefinancierd vanuit een opleidingsbudget of ontwikkelbudget vanuit de organisatie. Je kunt samen met je werkgever bekijken wat de mogelijkheden zijn om een traject te doorlopen met het oog op jouw loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. De kosten van loopbaancoaching kan je als particulier vaak aftrekken van de inkomstenbelasting. Het doel van de coaching moet dan liggen op het vlak van vergrote effectiviteit en ontwikkeling in werk en/of loopbaan. Training/workshop zijn veelal als scholingskosten of studiekosten aftrekbaar voor inkomstenbelasting. Voor meer informatie kijk op de site van de Belastingdienst. Als zzp-er kan je vaak de kosten voor coaching aftrekken van de inkomsten- en omzetbelasting. Het betreffen ondernemerskosten. Als particulier zijn de kosten voor loopbaancoaching zijn vaak aftrekbaar van de inkomstenbelasting. De kosten kunnen onder de categorie studiekosten teruggevraagd worden. Tip: Zie voor de voorwaarden de site van de belastingdienst of ga te rade bij een boekhouder of accountant.