Mountains

Coaching

WAAROM COACHING

Het is nuttig om regelmatig stil te staan bij wat je doet en wat je wilt. Wil je groeien in persoonlijk leiderschap? Meer bevraagd worden op je talenten? Zit je niet lekker in je vel? Loop je vast in je loopbaan? Dreigend ontslag? Of wil je gewoon wat anders, echter je weet niet wat?

In het kader van duurzaam ontwikkelen ondersteun ik medewerkers, leidinggevende en organisaties om ruimte, kracht en bevlogenheid op gang te brengen en vast te houden. Op het gebeid van persoonlijke groei en werk bied ik mensen die de balans op willen opmaken of vast lopen in werk en leven, nieuw perspectief. Door intensieve gesprekken stimuleer ik je om uit de comfortzone te stappen, keuzes te maken en daadwerkelijk in actie te komen. Alle inzichten die je tijdens het coachingstraject opdoet helpen om de juiste koers te varen.

TRAJECTEN

Tijdens de kennismaking kijk ik naar waar iemand staat en wordt er een coachingsplan opgesteld met concrete acties. De coaching is live, via videobellen of een combinatie. Wandelcoaching is ook een optie.

Voor organisataties ontwikkel ik naast onderstaande coachtrajecten, trainingen en modules op maat in het kader van levensfase denken, vitaliteit, mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en interne talentontwikkel programma's. Om goed aan te sluiten bij de kernwaarden van de organisatie is een programma altijd maatwerk.

Hieronder vind je informatie over de verschillende coachtrajecten. Heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Vraag je je weleens af hoe toekomstbestendig je baan is? Zou je meer voldoening uit je werk willen halen? Meer grip op je loopbaan? Of ontdekken wat je écht wilt?

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Gewoon jezelf zijn, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Door dagelijkse hectiek, vergeet je soms wie je bent. Je raakt steeds verder verwijderd van je eigen pad. De dingen die je echt belangrijk vindt.

Outplacement

Outplacement

Economische ontwikkelingen, fusie, arbeidsconflict of andere ongunstige omstandigheden? Soms kun je of wil je niet meer verder binnen een organisatie. En ontkom je niet aan afscheid nemen.

Stress & Burn-out coaching

Stress & Burn-out coaching

Ervaar je een hoge werkdruk of ervaar je juist verveling? Wil je snel en duurzaam herstellen van overspanning of burn-out? Preventie of re-integratie, 1e, 2e Spoor.

Sollicitatiebegeleiding

Sollicitatiebegeleiding

Solliciteren is een kunst. “Ik kijk wel hoe het loopt” is een uitspraak die ik regelmatig hoor als ik vraag hoe men zich heeft voorbereid op een sollicitatiegesprek. Solliciteren doe je niet dagelijks. Heb jij behoefte aan kort en krachtige begeleiding waardoor je net dat verschil kunt maken waardoor jij die baan wèl krijgt?

Loopbaan APK

Loopbaan APK

Soms is het gewoon fijn om even te sparren met iemand die wat verder van je weg staat. Iemand die onafhankelijk met je meedenkt. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, je een probleem hebt met een collega, je CV wilt pimpen, je voortgangsgesprek wilt voorbereiden of je onderscheidend vermogen wilt vormgeven. Ik help je graag!